Home 2019-12-11T19:57:38+00:00

ONZE VERENIGING

Welkom bij Watersportvereniging Kamperland.

De vereniging is gehuisvest in de gemeente jachthaven van Kamperland, direct aan het Veerse Meer.

Onze vereniging organiseert diverse activiteiten op en rond het Veerse Meer om de liefhebbers van de watersport samen te brengen.  Na een dag op het water is het goed toeven in het gezellige “Klubkot” van de vereniging voor een drankje en een praatje.

Nieuwe leden zijn van harte welkom!  Wilt u ook lid worden van onze vereniging, neem dan snel contact met ons op.

De contributie bedraagt € 32,- per jaar.

ONZE ACTIVITEITEN

De vereniging organiseert voor de leden verschillende activiteiten als zeilwedstrijden of een gezellige BBQ. Daarnaast zorgt de vereniging voor extra havenfaciliteiten als een fietsenberging en bagagekarren en is zij de gesprekspartner met de gemeente en havenmeester.

In 2019 bestonden wij 50 jaar!

Dit hebben wij natuurlijk niet ongemerkt voorbij laten gaan.
In onderstaande agenda de activiteiten welke al bekend zijn voor de komende periode. Dit zal gedurende het seizoen aangevuld worden.
Bent u nog geen lid en wilt u meedoen aan deze activiteiten, neem dan contact met ons op.

Datum Activiteit Omschrijving
 12 januari 2020 Nieuwjaarsborrel Eten, drinken en gezelligheid

Blush

30 mei 2020 Alg. Ledenvergadering Klupkot 20.00 uur                Havenpraatjes
18 juli 2020 Zeilwedstrijd Wedstrijd en na afloop vis bakken bij het Klupkot
22 aug. 2020 Zeilwedstrijd Wedstrijd en na afloop een BBQ bij het Klupkot
 19 sept.  2020 Sluitingstocht
oktober 2020 Veersemeer bokaal 2020 Zeilwedstrijd in Valken tussen de verenigingen aan het Veerse Meer

WAT VAN ONZE FOTO’S

Veerse Meer bokaal 2016 bij wsv Kamperland

Een gezellig onderonsje

CONTACT

Voor meer informatie, vragen of het lid worden van onze vereniging, kunt u onderstaand contactformulier gebruiken. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

WATERSPORTVERENIGING KAMPERLAND

is eenvoudig te vinden in de haven van Kamperland.

Watersportvereniging KAMPERLAND

Havenstraat 5a, 4493 MT Kamperland